La revetlla

Avui hem fet una mica de tertúlia al maritim, han vingut en Paco, en Toni, en Pere i tres joves més, m’han de matar per recordar els noms, però si me feis arribar qui ereu modificaré el post, queda fatal no posar el nom de la gent. En Rafa no va poder venir, t’esperam a la pròxima.

Hem parlat de moltes coses, dues hores donen per molt, però suposo que amb una mica de temps haguessim fet més tard i tal vegada hauríem arreglat el mon, però això ho deixarem per un altre dia.

Vull destacar primer de tot que estic molt content d’haver conegut en Pere i en Toni, te n’adones d’una cosa: els polítics també són persones, riuen, fan bromes, paguen hipotèques,… igual que tothom vaja. Suposo que el fet de ser càrrecs públics condiciona molt, però coneixer a la gent és molt gratificant.

Brecha_digital-1També és una cosa indescriptible trobar a qualcú que no coneixes que diu que llegeix el teu blog, quan vaig començar, aviat farà un any, no pensava que m’arribàs a agradar tan, i aquestes trobades animen i et donen més ganes de contar coses.

En Paco ha tingut una idea brillant: crear una xarxa sense fils. Això és una cosa que sen parla molt, i que és difícil de posar en marxa per part dels usuaris corrents, però imaginau que un Ajuntament hi donàs suport? la preguntar seria, com?

Ha surgit una idea interessant, posar punts wifi als bars. Si ho pensau bé no és tan descabellat. Els bars prodrien formar una xarxa que cubriria bona part de la ciutat, tots tenen teléfon, alguns ordinador i n’hi ha uns quants amb internet, posar un punt wifi amb prou pontència seria el que faria falta, de fet alguns ja el tenen.

Turísticament això seria molt potent: una ciutat que ofereix als seus visitants una xarxa de locals amb wifi gratuita, un mapa de locals adderits al pla wifi visible per tot el mon i tot el que la vostra imaginació pugui donar de si. Arribaria un moment que cap bar cool es voldria quedar fora.

També s’ha tracta el tema de la fractura digital. Això em preocupa bastant, no podem deixar que un colectiu de gent quedi a causa del desconeixement funcinal d’internet. Això només s’arregla donant accessibilitat a la xarxa i fent que internet sigui un bé social, no un bé comercial. I amb molta formació i pedagogia.

En resum, una trobada molt interesant que espero que no trigui un any en repertir-se.

P.s: Com comenta en Toni al seu comentari eren en Joan Miquel, en Pau i en Llorenç.

About the Author

admin

View Posts →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>